1995. február 4., szombat

 FRANK ANDOR 

Frank egy elvetemült alak. Frank őszinte. Frank kedves. Frank alázatos. Franknek jó neve van. Frank nem tolakodó. Frank sokszor észreveszi magát, akkor is ha nem kéne. Frank sosem akar zavarni másokat. Frank olykor képes örülni a legapróbb dolgoknak.. Frank képes elmerülni a képzeletében és az álmaiban, amik hatással vannak a hangulatára. Franket meg tudja nyugtatni, ha egyszerűen jól rendezi át a szobáját. Frank tud néha megszállottan kitartó lenni. Franket rabul tudja ejteni egy elképzelt kép, amit félig sem képzel el, de máris dolgozik rajta. Frank képes hónapokig munkálkodni valamin, és ezt szereti magában. Franknek van művészi vénája. Franknek ügyes keze van. Frank választékosan beszél. Frank tisztába van vele, hogy ha levelet ír az általában tetszik az embereknek. Frank ezért szeret levelet írni az embereknek. Franket kiemeli a tömegből, ahogyan kifejezi magát. Frank igényli, hogy alkosson, különben rosszul érzi magát. Frank valahogy más mint a többi.
 
Frank szereti a haját. Frank szereti, hogy elfogadható formát ad neki, mert ő maga vágja. Frank szerencsésnek tartja magát, amiért hajnövesztő terveihez elég sötét haja van. Frank szereti magán, a szeme formáját és a hosszú ujjait. Frank bele tud nézni a tükörbe, mert ott nem zavarja magát. Frank, ha mosolyog, még helyesnek is mondható. Frank képes kalapot hordani, anélkül hogy szégyenkezne.
 
Franknek nincsenek igényei. Frank tud takarékoskodni. Frank nem panaszkodik. Franknek nincsenek függőségei, egyet leszámítva.
 
Frank föladná a létezést, hogy más valaki használhassa a pozitívumait. Frank a lehető legszerényebben tekint magára, és majdnem mindenkit többre tart saját magánál. Frank sok emberre felnéz, és ezt meg is mondja nekik. Frank nyugodt és jó hallgatóság. Franknek nincs szüksége arra, hogy állandóan emberekkel beszélgessen ha emberek veszik körül. Frank egyedül is jól tudja érezni magát, társaságban és egymaga egyaránt. De Frank a megfelelő emberek társaságát tudja élvezni. Frank képes nevetni ha velük van. Frank titokban képes akkor is nevezni ha egyedül van, mert senki sem látja. Frank képes nevetésre bírni másokat, és ettől jobban érzi magát. Frank erőt gyűjt azokból, akik fontosak számára. Frank ráveszi magát dolgokra másokon keresztül. Frank képes változni a barátaiért. Frank törődik velük. Frank igyekszik jó barát lenni. Franknek különös apai érzései támadnak, amikor rávesz valakit arra hogy alkosson. Frank törekszik rá, hogy ne kövessék el a hibákat, amiket Frank. Frank feláldozná magát értük. Mert ha Frank szeret valakit, akkor annyira szereti, amennyire az a valaki megengedi neki.

 Frank én vagyok.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése